Geding Khinanti Jawa

Free download Geding Khinanti Jawa mp3 for free

ktw Kinanthi Sandung Kasmaran SL 9

ktw Kinanthi Sandung Kasmaran SL 9

Duration: 9:12 Size: 16.85 MB

Gending Bondan Kinanti, Minggah Kinanti Pl. 6 (Sunarto Ciptosuwarso)

Gending Bondan Kinanti, Minggah Kinanti Pl. 6 (Sunarto Ciptosuwarso)

Duration: 28:38 Size: 52.43 MB

Gending Jawa Palaran Pangkur Kinanthi Asmaradana

Gending Jawa Palaran Pangkur Kinanthi Asmaradana

Duration: 13:28 Size: 24.66 MB

Kinanti Padang Bulan Laras Slendro Patet Manyura (Ki Nartosabdho)

Kinanti Padang Bulan Laras Slendro Patet Manyura (Ki Nartosabdho)

Duration: 8:28 Size: 15.5 MB

Tembang Macapat Kinanthi

Tembang Macapat Kinanthi

Duration: 3:40 Size: 6.71 MB

Ketawang Kinanti Subokastowo Ketampen Ayak2an Laras Slendro Patet Sanga (Ki Nartosabdho)

Ketawang Kinanti Subokastowo Ketampen Ayak2an Laras Slendro Patet Sanga (Ki Nartosabdho)

Duration: 11:05 Size: 20.29 MB

Ketawang Kinanti Gondomastuti Laras Pelog Patet Nem (Ki Nartosabdho)

Ketawang Kinanti Gondomastuti Laras Pelog Patet Nem (Ki Nartosabdho)

Duration: 9:27 Size: 17.3 MB

Ketawang Kinanti Pawukir Laras Slendro Manyura (Ki Nartosabdho)

Ketawang Kinanti Pawukir Laras Slendro Manyura (Ki Nartosabdho)

Duration: 7:04 Size: 12.94 MB

Tembang Macapat - Kinanthi

Tembang Macapat - Kinanthi

Duration: 3:07 Size: 5.71 MB

22 Kinanthi Subakastawa Slendro Pathet 9

22 Kinanthi Subakastawa Slendro Pathet 9

Duration: 1:53 Size: 3.45 MB

Gending Jawa Palaran Pangkur Kinanthi Asmaradana

Gending Jawa Palaran Pangkur Kinanthi Asmaradana

Duration: 13:28 Size: 24.66 MB

RESTU LARAS. Karawitan Ringkes. Kinanti Padang Bulan - Ayak Lasem Sld 6.

RESTU LARAS. Karawitan Ringkes. Kinanti Padang Bulan - Ayak Lasem Sld 6.

Duration: 11:18 Size: 20.69 MB

Ketawang Kinanti Gondomastuti Laras Pelog Patet Nem Ki Nartosabdho

Ketawang Kinanti Gondomastuti Laras Pelog Patet Nem Ki Nartosabdho

Duration: 9:21 Size: 17.12 MB

GENDING GENDING JAWA KLASIK KARYA BESAR KI NARTOSABDO JINEMAN MIJIL WARNI WARNI KINANTI FULL AUDIO

GENDING GENDING JAWA KLASIK KARYA BESAR KI NARTOSABDO JINEMAN MIJIL WARNI WARNI KINANTI FULL AUDIO

Duration: 1:09:58 Size: 128.11 MB

Ketawang Kinanti Sandung Laras Slendro Patet Nem (Ki Nartosabdho)

Ketawang Kinanti Sandung Laras Slendro Patet Nem (Ki Nartosabdho)

Duration: 12:24 Size: 22.71 MB

Gending kinanthi

Gending kinanthi

Duration: 13:44 Size: 25.15 MB

GENDING GENDING JAWA KLASIK GAYENG NYAMLENG KINANTI DURADASIH FULL AUDIO

GENDING GENDING JAWA KLASIK GAYENG NYAMLENG KINANTI DURADASIH FULL AUDIO

Duration: 38:37 Size: 70.71 MB

HUT SMKI 2014 - Panembromo Kinanti ambal warsa

HUT SMKI 2014 - Panembromo Kinanti ambal warsa

Duration: 11:13 Size: 20.54 MB

20 Kinanthi Mangung Slendro Pathet 9

20 Kinanthi Mangung Slendro Pathet 9

Duration: 1:36 Size: 2.93 MB

Tembang Macapat Kinanthi

Tembang Macapat Kinanthi

Duration: 3:19 Size: 6.07 MB